Monday to Thursday: 12:00-14:30 and 18:30-22:00 Friday and Saturday: 12:00-14:30 and 18:30-22:30 Sunday closed

Domu Mia

ristorante e gastronomia italiana

There is no sincerer love than the love of food

George Bernard Shaw

Domu Mia is hét nieuwe adres in Ukkel voor liefhebbers van de Italiaanse keuken. Dankzij haar centrale locatie in de Vanderkinderestraat 244, is Domu Mia gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Trams 3, 4, 7 en 92 stoppen elk aan haltes Vanderkindere/Churchill en bus 60 aan haltes Stallaert/Uccle Calevoet.

Domu Mia, wat ‘Mijn Thuis’ betekent in het Sardijns, introduceert de verse huisgemaakte pasta samen met een verscheidenheid aan typische Italiaanse gerechten, klaargemaakt met een moderne toets. Het is een vegetarisch-vriendelijk restaurant waar, eens een tafeltje gereserveerd, de vriendelijke eigenaars alle klanten met plezier bedienen.

Het is een Italiaans open house waar je proeft, voelt, geniet en zelfs leert hoe de verschillende maaltijden met zorg en liefde worden bereid en waarom voor oorspronkelijke en typische Italiaanse ingrediënten werd gekozen.

Eigenaars Marco en Giovanni zullen u stap voor stap begeleiden en verwelkomen in de Italiaanse keuken. Gerechten worden bereid met verse producten, afhankelijk van het seizoen. Het doel van de eigenaars is top italiaans kwaliteitseten met hun klanten te delen, daarom dat een verscheidenheid aan producten zorgvuldig door de eigenaars werd uitgekozen en speciaal uit hun thuisland wordt ingevoerd. Giovanni kookt, creëert en stelt zijn gerechten zó klaar dat u de versheid van de verschillende gerechten zult weten te appreciëren.

Tegelijkertijd zal de warme inrichting van het restaurant u meteen thuis doen voelen, dankzij de hoeveelheid planten en de subtiele kleuren van de muren. Van zodra u Domu Mia binnenwandelt zal een familiale en rustgevende sfeer u bekoren, dus laat de eigenaars en het vriendelijke personeel u meteen comfortabel voelen en u de culinaire ervaring van uw leven schenken.

Rue Vanderkindere 244, 1180 Uccle, Belgium