Monday: 18:30-22:00 - Thursday to Saturday: 12:00-14:30 and 18:30-22:00 Sunday and Monday morning closed

Domu Mia

ristorante e gastronomia italiana

Het restaurant Domu Mia zal gesloten zijn van 15 juli tot 4 augustus inbegrepen

Heerlijk eten.
Om bij je levensstijl te passen

Domu Mia is hét nieuwe adres in Ukkel voor liefhebbers van de Italiaanse keuken. Dankzij haar centrale locatie in de Vanderkinderestraat 244, is Domu Mia gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. TTrams 3,4, 7 en 92 stoppen elk aan haltes Vanderkindere/Churchill en bus 60 aan halte Stallaert.

Domu Mia, wat ‘Mijn Thuis’ betekent in het Sardijns, introduceert de verse huisgemaakte pasta samen met een verscheidenheid aan typische Italiaanse gerechten, klaargemaakt met een moderne toets. Het is een vegetarisch-vriendelijk restaurant waar, eens een tafeltje gereserveerd, de vriendelijke eigenaar alle klanten met plezier bedienen.

Het is een Italiaans open house waar je proeft, voelt, geniet en zelfs leert hoe de verschillende maaltijden met zorg en liefde worden bereid en waarom voor oorspronkelijke en typische Italiaanse ingrediënten werd gekozen.

Eigenaar Marco zullen u stap voor stap begeleiden en verwelkomen in de Italiaanse keuken. Gerechten worden bereid met verse producten, afhankelijk van het seizoen. Het doel van de eigenaar is top italiaans kwaliteitseten met hun klanten te delen, daarom dat een verscheidenheid aan producten zorgvuldig door de eigenaar werd uitgekozen. Tegelijkertijd zal de warme inrichting van het restaurant u meteen thuis doen voelen, dankzij de hoeveelheid planten en de subtiele kleuren van de muren.

Van zodra u Domu Mia binnenwandelt zal een familiale en rustgevende sfeer u bekoren, dus laat de eigenaar en het vriendelijke personeel u meteen comfortabel voelen en u de culinaire ervaring van uw leven schenken.

Rue Vanderkindere 244, 1180 Uccle, Belgium