Heerlijk eten.
Om bij je levensstijl te passen

Domu Mia is het referentiepunt in Ukkel voor liefhebbers van de Italiaanse keuken.

De naam van het restaurant betekent 'Casa Mia' in het Sardisch, en hier vindt u typisch Italiaanse en Sardijnse gerechten met een moderne twist.

De pasta, het brood en de desserts zijn huisgemaakt en alle gebruikte ingrediënten zijn met zorg geselecteerd.

Om de huiselijke sfeer te behouden, verandert het menu van Domu Mia voortdurend om de seizoensgebondenheid van de producten te volgen en de gasten elke keer weer een unieke ervaring te bieden.

Onder de pasta op het menu vindt u een brede selectie van verse handgemaakte pasta, waaronder pappardelle, tagliatelle, ravioli en griesmeel gnocchi.

Domu Mia biedt ook een verscheidenheid aan typisch Italiaanse gerechten, bereid met een modern tintje met ingrediënten van hoge kwaliteit, zoals Sardijnse kaas, salami uit Norcia, zelfgemaakte honing en seadas.

In het restaurant of direct bij u thuis kunt u ook vegetarische gerechten proberen om aan al uw wensen tegemoet te komen en alle fijnproevers te plezieren.

Marco, de eigenaar, zal u stap voor stap begeleiden door de Italiaanse keuken die uitsluitend gebaseerd is op verse, seizoensgebonden producten om u te laten delen in de goede Italiaanse keuken en u te vertellen over de oorsprong van elk gerecht dat wordt aangeboden.

Rue Vanderkindere 244, 1180 Uccle, Belgium